اصلانی، طبقهبندی مشاغل را بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران و نیروهای کار می داند و می گوید: بازنگری طرح طبقهبندی مشاغل در کارگاه ها هر چهار سال یکبار انجام شود تا وضعیت کارگران بر اساس آخرین گروه شغلی، مدرک تحصیلی و سابقه خدمتی مورد اصلاح قرار گیرد.
وی اجرای طبقه بندی مشاغل را در کارگاه های بالای ۵۰ نفر الزامی دانست و گفت: کارفرمایان موظفند هر چهار سال یکبار طبقهبندی مشاغل را تجدید کنند چون نیروهای کاری که با مدرک تحصیلی پایین وارد کارگاه شدهاند یا گروه شغلی آنها پایین بوده با گذشت سالها ممکن است مدرک تحصیلیشان تغییر کرده و گروه شغلی آنها ارتقا یافته باشد در نتیجه به عنوان یک کارگر ماهر و فنی لازم است اصلاحاتی در وضعیت پرسنلی آنها به وجود آید و کارفرما بر اساس کارایی و شرایط جدید کارگران طرح طبقه بندی را هم تغییر بدهد و به روز کند.
علی اصلانی در ادامه بیان کرد: متاسفانه این قانون از زمان تصویب تا کنون هیچگاه به طور کامل اجرا نشده و برخی کارفرمایان به بهانههای مختلف از قبیل افزایش هزینهها و عدم توان مالی از اجرای طرح خودداری یا آن را به شکل ناقص اجرا میکنند که این کار ظلم مضاعفی به کارگران آن واحدها است.
علی محمد چوپانی رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گرگان، گفت : در گذشته کشاورزان ما به دولت یارانه می دادند و اخیرا هرچه قیمت جهانی است در دلار نیمایی ضرب می شود و قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی...
نشست بررسی ظرفیتهای مازندران و استرالیا جهت برقراری تعاملات تجاری بین دو طرف، با حضور سفیر استرالیا در تهران، رییس و نایب رییس اتاق بازرگانی مازندران و رییس نمایندگی امورخارجه در مازندران در سالن کنفرانس اتاق برگزار شد.
رییس اتاق بازرگنی...
شهلا عموری گفت: یکی از چالش های مهم پیمانکاران در اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، پیش بینی نشدن هزینه های مربوط به اجرای این طرح از سوی کارفرمایان اصلی است.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید برابر قوانین، در این خصوص...
حمید نجف اظهار کرد: برای بالا بردن بهرهوری محیط کار نیازمند استفاده از ظرفیت و توانمندی نیروهای انسانی هستیم به نحوی که انگیزه کار در فرد تقویت و مشتاق انجام کار شود و به دلیل نارضایتی از محیط و شرایط...