محمدرضا وطنی، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از تعطیلی مدارس گلستان شنبه ۱۶ بهمن ماه خبر داد و افزود: با توجه به پیش بینی ادامه سرما در این استان و به منظور تامین گاز مشترکان خانگی؛ گاز ادارات گلستان نیز تا روز شنبه هفته آینده قطع است.
وطنی ادامه داد: به علت تداوم سرما و پیشگیری از افت فشار جریان گاز، شنبه ۱۶ بهمن، همه مدارس استان در همه مقاطع و همه شیفت ها تعطیل خواهد بود.
براساس گزارش دریافتی، مدارس و دانشگاه های استان مازندران نیز در روز شنبه ۱۶ بهمن ماه تعطیل اعلام شده است.
به نقل از ایرنا، یک عضو هیات رییسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.
ایزدخواه به همراه ۴۷ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: لزوم ممانعت از دور زدن قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها...
در پی تشدید شیوع بیماری کووید ۱۹ و افزایش روند بستری ها، بنابر اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تمامی پارکها و تفرجگاهها به مدت دو هفته در شهر تبریز تعطیل خواهند بود.
برگرفته از سایت باشگاه خبرنگاران...