چهارشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 25905 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۹:۴۱ | ارسال توسط :
29 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

آژانسهای مسافرتی پس از آنکه میزان خروج ارز مجاز از کشور توسط هر مسافر طبق اعلام بانک مرکزی از ده هزار یورو به ۵ هزار یورو کاهش پیدا کرد، بازهم با مشکل تامین هزینه های تورهای مسافرتی خود مواجه شدند. حرمت الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت : باید دولت […]

آژانسهای مسافرتی پس از آنکه میزان خروج ارز مجاز از کشور توسط هر مسافر طبق اعلام بانک مرکزی از ده هزار یورو به ۵ هزار یورو کاهش پیدا کرد، بازهم با مشکل تامین هزینه های تورهای مسافرتی خود مواجه شدند. حرمت الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت : باید دولت پیش از اتخاذ  تصمیم پیش بینی های لازم را می کرد. مسافر اکنون هنگام خروج از کشور باید به سفارت خانه ها ارز مسافرتی بدهد اما برای تهیه آن قبل از انجام سفرش مشکل دارد و یا اینکه گفته اند برای سفر به برخی از کشورها ۵۰۰ یورو یا برخی از کشورها هزار یورو می توانید خارج کنید باید دید این سیاست از کجا آمده چرا برای سفر به برخی از کشورها ارز بیشتر و یا کمتری  تعلق می گیرد. وی افزود: اما حالا سیاستی در نظر گرفته شده تا بابت هتل و یا توری که مسافر خریداری می کند، حواله ارزی به دفاتر مسافرتی تعلق بگیرد تا حداقل مشکل آژانسداران در این زمینه حل شود. به تازگی جلسه ای با معاون ارزی بانک مرکزی و افراد دیگر برگزار شد و نتیجه این بود که دفاتر ، مدارک سفر گردشگران خود را به انجمن صنفی دفاتر مسافرتی برای تایید بفرستند و انجمن آن را به سازمان میراث فرهنگی و سازمان هم به بانک مرکزی ارجاع دهد تا حواله ارز به آژانس تعلق گیرد. رفیعی ادامه داد : چون آژانسی که مسافر می برد هتل و خدمات دیگر را می خرد پس مدارک این خدمات را در اختیار دارد. این مدارک را به انجمن می دهند تا در کمیته کارشناسی مورد بررسی و تایید قرار گیرد سپس مبلغ مورد نیاز به سازمان میراث فرهنگی اعلام خواهد شد تا بانک مرکزی آن را به آژانس بدهد. در این راستا باید همه آن ارز مورد نیازی که آژانس براساس آن مدرک داده، به او تعلق گیرد. ما گفتیم که ارز نمی خواهیم بلکه به ما حواله داده شود حاضر بودیم حتی به نرخ ازاد یا هر نرخی که خودشان تعیین کردند باشد اما گفتند که گویا به نرخ دولتی خواهد بود. بانک به ما دلار یا یورو نمی دهد باید کارگزار ما از آن طرف مشخص باشد و آن را معرفی کنیم. وی در ادامه گفت: بانک مرکزی برداشتی داشته مبنی براینکه به واقع چه میزان ارز باید به آژانسها داده شود. ما به آنها در جلسه ای که داشتیم گفتیم از ۹ میلیون گردشگر خروجی ۶۰ درصد آنها «ارز بر» نیستند چون بخشی از آنها به سفرهای زیارتی می روند. حتی شاید اگر محاسبات دقیق تر هم باشد به این نتیجه برسید که میزان ارز ورودی به نسبت ارز خروجی بیشتر هم باشد چون هر مسافری که به ایران می آید حداقل ۱۵ روز در ایران می ماند ولی مسافران ایرانی که به خارج از کشور می روند حداکثر یک هفته سفر می کنندمسافران کشورهایی که بیشترین سفرها به آنها انجام می شود مانند ترکیه و گرجستان هم به طور میانگین سه تا چهار روز می مانند. پس ارز زیادی از کشور خارج نمی شود.

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 25905 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید