این تولید کننده بزرگ کفش با اشاره به واردات قاچاق کفش به عنوان یکی از معضلات این بخش تولیدی گفت: عمده نیاز وارداتی کشور به خصوص در بخش کفشهای کتانی از طریق قاچاق تأمین میشود.
وی با بیان اینکه برای تأمین نیاز داخلی سالانه به حدود ۲۰۰ میلیون جفت کفش نیاز است، بیان داشت: حدود ۱۷۰ میلیون جفت کفش در کشور تولید میشود و بین ۳۰ تا ۳۵ میلیون جفت آن وارد میشود.
تولید کننده با اشاره به این که یکی دیگر از معضلات تولید این بخش تعرفه گمرکی است، اظهار داشت: با کاهش تعرفه واردات کفش از ۷۵ درصد در سال ۹۴ به ۵۵ درصد، کالای وارداتی نسبت به کالای تولید داخل ارزانتر تمام میشود و تولیدکننده داخلی متضرر میشود.
وی با انتقاد از هزینههای سربار این بخش تولیدی گفت: این موضوع تولید را کاهش و قاچاق را افزایش میدهد.
براساس این گزارش، صنعت تولید کیف و کفش هماکنون برای ۱۲۰ هزار نفر در کشور اشتغال ایجاد کرده و در صورت رشد و توسعه آن قطعا افراد بیشتری قابل جذب هستند.
یادآور می شود، صادرات کیف و کفش بر اساس گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت سالانه ۱۲۰ میلیون دلار برای کشور درآمد دارد، در حالی که جا دارد، این میزان به مراتب افزایش یابد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی» در نشست بررسی و تبادل نظر درباره مسائل روز صنعت لوازمخانگی افزود: صنعت لوازمخانگی در سال ۹۶ نزدیک به ۱۱ میلیون دستگاه تولید داشت که عمده...
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، سعید موتمنی با اشاره به اینکه افزایش قیمت روی کاغذ است و تقاضایی در بازار وجود ندارد افزود: کاهش عرضه از سوی خودروسازان، سبب فراهم شدن زمینه سوء استفاده واسطهها...