پنجشنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-18
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 20520 |
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۱ | ارسال توسط :
36 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

معاون وزیر نفت در امور گاز اعلام کرد: خط انتقال گاز دامغان به نکا به نیاز ایران به واردات گاز ترکمنستان پایان داد. حمیدرضا عراقی درباره راه اندازی خط انتقال گاز دامغان به نکا، اظهار کرد: از طریق این خط لوله که به‌زودی به بهره برداری می‌رسد، روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت انتقال […]

معاون وزیر نفت در امور گاز اعلام کرد: خط انتقال گاز دامغان به نکا به نیاز ایران به واردات گاز ترکمنستان پایان داد.

حمیدرضا عراقی درباره راه اندازی خط انتقال گاز دامغان به نکا، اظهار کرد: از طریق این خط لوله که به‌زودی به بهره برداری می‌رسد، روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت انتقال گاز مناطق شمالی کشور افزوده می‌شود.

وی درباره تاثیر راه‌اندازی این خط لوله در بی نیازی کامل به واردات گاز از ترکمنستان، گفت: ضرورت این واردات با راه اندازی این خط از بین می‌رود، در واقع با راه اندازی این خط لوله، این ضرورت که در صورت قطع گاز ترکمنستان با مشکل روبه‌رو شویم، به پایان رسید.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: البته با توجه به تمایل ما برای تعامل با همسایگان، سوآپ گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان را ادامه می‌دهیم.

بزرگترین مشکل در تامین گاز مناطق شمالی، ضعف شبکه گاز شمال کشور بود که با بهره برداری از خط لوله انتقال گاز قوشه- دامغان- کیاسر- ساری- نکا این مشکل به طور کامل مرتفع می شود.

فشارهای ترکمنستان برای گازرسانی به کشورمان در دی ماه ۸۶ و در پی آن قطع گاز ایران از سوی این کشور عواملی بود که هر چند مشکلی برای کشور با مدیریت در توزیع شبکه گاز بوجود نیاورد اما مسوولین را بر آن داشت تا تمهیدات اساسی برای حل این مشکل بیاندیشند که امروز ما شاهد تحقق این امر مهم در کشور هستیم و توانستیم با تکیه بر توان ملی و متخصصان داخلی کشور با اخداث خط انتقال گاز دامغان به نکا بی نیازی کشور از واردات گاز ترکمنستان را برای کشور و مردم رقم بزنیم.

پایان خبر- س ز

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 20520 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید