پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 19710 |
تاریخ انتشار : ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰ | ارسال توسط :
35 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

معاون شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با اعلام رسیدن مصرف بنزین در کشور به پیک خود گفت: مصرف بنزین بعد از ماه رمضان به اوج خود رسید که عدم تغییر این میزان مصرف در طول این مدت امری غیرعادی است. شاهرخ خسروانی با تاکید بر اینکه درمورد میزان ذخیره بنزین در کشور […]

معاون شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با اعلام رسیدن مصرف بنزین در کشور به پیک خود گفت: مصرف بنزین بعد از ماه رمضان به اوج خود رسید که عدم تغییر این میزان مصرف در طول این مدت امری غیرعادی است.

شاهرخ خسروانی با تاکید بر اینکه درمورد میزان ذخیره بنزین در کشور نمی توان آمار دقیقی ارائه کرد، افزود: متوسط میزان مصرف بنزین در کشور بعد از ماه مبارک رمضان به بیش از ۸۳ میلیون لیتر رسیده و کاهش هم پیدا نمی‌کند که یک امر غیرعادی است. پیش‌بینی افزایش مصرف در حد پنج درصد بود که در حال حاضر به بالای ۹ درصد رسیده است.

وی درمورد دلیل اصلی افزایش مصرف بنزین در کشور توضیح داد: یکی از دلایل افزایش میزان ومصرف بنزین در کشور، تولید بیش از اندازه خودرو است و این‌که مردم می‌توانند به راحتی صاحب ماشین شوند.

معاون شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با تاکید بر اینکه مصرف بنزین بسیار غیرعادی شده است، تصریح کرد: در کشور ۳۷ منطقه پخش وجود دارد که ذخایر بنزین در این منطقه ها بر اساس تمرکز مصرف مدیریت می‌شوند. برای مثال میزان ذخایر در استان‌های تهران، خراسان شمالی نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است، زیرا تمرکز تردد و مسافرت در این دو استان یا استان‌های مازندران و گیلان بیشتر است. به همین دلیل تمرکز ذخیره سازی در این استان‌ها بیشتر و بیش از ۶۰ درصد ذخیره‌سازی بنزین در این چهار استان است.

خسروانی تاکید کرد: با وجود اینکه در پیک مصرف بنزین به سر می‌بریم ذخایر بنزین در کشور قابل قبول است.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 19710 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید