رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان محمدرضا عارف با ارائه توضیحاتی درباره لیست امید و لیستهای جعلی شورای شهر تهران گفت: لازم میدانم از اعتماد مردم به لیست امید در اسفند ۹۴ تشکر کنم، مردم تهران سنگ تمام گذاشتند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه لیستهای جعلی یا مشابهی در روزهای اخیر منتشر شده لازم میدانم توضیحاتی را در مورد لیست امید شورای شهر تهران بیان کنم. لیست امید که با اسم امید و بدون پیشوند و پسوند منتشر شده لیستی است که مورد تایید شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان بوده و جناب آقای خاتمی نیز این لیست را تایید کردند.
رئیس فراکسیون مجلس اظهار کرد: ویژگی لیست امید شورای شهر تهران این است که دو سرلیست دارد، آقایان محسن هاشمی رفسنجانی و احمد مسجد جامعی. ضمن اینکه در این لیست شش نفر از خانمها نیز حضور دارند و مردم میتوانند براساس این دو مشخصه تشخیص دهند و خواهشمان این است که به هر ۲۱ نفر رای دهند تا وارد شوراها شوند.
همچنین محمدرضا عارف از ستادهای انتخاباتی روحانی در جنوب تهران بازدید کرده و در فراخوانی خواستار رای به لیست امید شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان شد.
پایان خبر – ف م